tekenen en schilderen in de kas

Eindelijk kunnen de teken- en schilderlessen weer doorgaan! Vanaf maandag 1 juni in Kas Keerweer. Een prachtige plek, waar we voldoende ruimte hebben en afstand kunnen houden.

Wil je graag tekenen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of heb je wat meer inspiratie nodig? Vanaf nu elke maandagavond een teken/schilderles in Kas Keerweer in de Baarsjes.

Je hoeft geen kunstenaar te zijn om te leren tekenen en schilderen, iedereen kan het! Het is leuk en makkelijk. En het stimuleert je creativiteit. Het is heerlijk om dingen die je ziet na te kunnen tekenen. En je wordt er echt gelukkiger van: het brengt je in een flow en geeft je een ontspannen gevoel.

We gaan portretten tekenen, bloemen schilderen, aquarelleren en nog veel meer. Met speciale oefeningen leer ik je anders kijken, waardoor tekenen echt gemakkelijker wordt.
Ik geef les in kleine groepjes zodat je veel aandacht krijgt. Elke les heeft een ander thema en materiaalgebruik.

Een les kost 20,- dat is inclusief alle materialen. Je mag per les betalen of een strippenkaart kopen. Je kunt elke maandagavond beginnen. De lessen zijn in Kas Keerweer aan de Admiraal de Ruyterweg 19 in de Baarsjes. We beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 22.00 uur.

Wil je meedoen?

Stuur me een mail: margotmariaverhoeven@gmail.com

Ik zou het leuk vinden om je te zien!

groet, Margot